Bag Formedia står Martin Meyer. Faglært grafiker med 25 års erfaring fra trykkeri, reklamebureau, inhouse marketing og som selvstændig freelance grafiker. Det er altså ikke helt uden erfaring, at Formedia blev sat i søen.

Egentlig har der aldrig været noget ønske om at “blive chefen”, at agere supersælger eller gå med de smarteste solbriller og drikke den flotteste kaffe latte (Martin tager kaffen sort, tak). Det, der driver Formedia er faglig stolthed og troen på at kunne gøre det endnu bedre end de andre, eller end sidst. At skabe gode, langvarige kunderelationer gennem tillid, fantastiske grafiske løsninger og ikke mindst jordforbindelse.

Nordjysk rodnet

Formedia holder til i Brønderslev – cirka midt i Vendsyssel. Vi har kunder over hele landet, men hovedparten befinder sig fra Aalborg og opefter. Vi tror på at vores nordjyske jordforbindelse og de måske lidt forsigtige armbevægelser, skaber tryghed og tillid for vores kunder. Det betyder ikke, at vi ikke giver den gas – med farverne, udtrykkene eller løsningsforslagene, når opgaven kræver det – det betyder derimod, at vi tænker før vi handler. At der skal være en plan og at den skal give mening, før vi ruller kanonerne ud. Sådan lidt halvkedelig, nordjysk eftertænksomhed, som resulterer i gennemtænkte løsninger der skaber værdi. Så er der ikke længere så kedeligt, vel?

Netværk er guld

Man kan være en hamrende dygtig tekstforfatter eller konceptudvikler. Eller måske en SEO-ekspert eller en strategisk marketing-guru. Uanset hvad, skal man kende sine begrænsninger, og selvom Formedia tilbyder hele paletten, er det det rent grafiske, jeg brillerer på. På større opgaver har Formedia et fantastisk netværk af samarbejdspartnere – tekstforfattere, programmører, SEO folk, grafikere og fotografer, som håndplukkes for at skabe den bedste løsning for dig. Vi skal alle bruge hinanden. Så du eller din kunde får et produkt, hvor alle benyttede kompetencer er af topkvalitet. Så bliver produktet det nemlig også.

Hvorfor skrive “vi”, når Formedia er én person?

Netop på grund af det store netværk, der i større eller mindre grad er sat i aktion ved forskellige opgaver. Jeg kan og gør rigtigt meget alene, men for især de lidt større opgaver, er det sjældent “bare mig”, der skaber løsningen.

Top hemmelig underleverandør

Fra dag ét har Formedia sat en ære i både at servicere egne, direkte kunder, såvel som at agere underleverandør for bureauer og trykkerier. Som underleverandør – freelance grafiker eller fullservice bureau – er vi et ekstra sæt hænder, de friske øjne eller måske den manglende kompetence. Foruden den tryghed det giver os at arbejde direkte sammen med ligesindede fagfolk, er der faktisk også rigtig god økonomi i det for dem, der hyrer os ind. De betaler nemlig kun for præcis den tid, opgaven tager – eller den på forhånd aftalte projektpris.

Kontakt os med det samme

Choose File
GDPR *
Tak for din besked. Den er nu sendt til vores mailadresse, og vi vil vende tilbage snarest muligt. Vi har sendt en kopi af beskeden til dig.
Der skete desværre en fejl. Prøv venligst igen.