At designe og layoute tryksager er et håndværk. Det er noget vi gør med stolthed og respekt for typografi, papirvalg, grafik og trykteknik – og senere i processen med færdiggørelse og forædling. Din tryksag fortjener faglig kærlighed, uanset om det drejer sig om en håndfuld visitkort til den nye i staben, eller om det er en 300 siders garnhæftet bog med foliepræg og matchende tråd. 

Har du andre forespørgsler, som måske ikke passer direkte i kategorien “tryksag” eller “web”, så er vi mestre i alle grafikkens kringelkroge. Design af helt nye eller rentegning af eksisterende logoer, grafiske elementer til din film, dit SoMe opslag eller et sjovt photoshoppet billede til personalefesten – alle forespørgsler er velkomne, og vi lover at behandle alle opgaver med samme kærlige faglighed.

Kontakt os
  • Altid mindst én uddannet grafiker på opgaven

  • Over 20 års erfaring med tryksager

  • Faglig stolthed der kan mærkes

  • Stor viden om trykteknik og færdiggørelse

  • Fast kontaktperson fra A til Z

Grafiske kompetencer

Idéudvikling

Ville det ikke være skønt at kunne vende din idé med nogen, som bare er et omvandrende leksikon indenfor de mulighederne omkring trykteknik, papirvalg og færdiggørelse? Ring bare.

Design

Har du allerede idéen, men savner hjælp til finpudsning og rentegning, eller skal vi tage med på eventyret allerede i idéudviklingfasen?

Layout

Kunsten at forene tekst, billeder og grafik – og imponere modtageren. Layout kan være noget så simpelt som et visitkort eller en flyer, men det er et håndværk fra ende til anden. Og vi mestrer det.

Rentegning

De der kruseduller, du har tegnet, som du selv tænker kunne blive fedt, men egentlig er lidt pinligt berørt over at aflevere til nogen. Det kan blive rigtig fedt, og vi kan få det til at ske.

Et lille udsnit
Nogle af dem, vi har lavet tryksager for

Se flere cases

Kontakt os med det samme

Choose File
GDPR *
Tak for din besked. Den er nu sendt til vores mailadresse, og vi vil vende tilbage snarest muligt. Vi har sendt en kopi af beskeden til dig.
Der skete desværre en fejl. Prøv venligst igen.